Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Privacywetgeving en de OR 25 juni 2018 (1)

25 juni 2018 - 09:30 - 16:30

€ 330
AVG

Wil je meer weten over de privacywetgeving met onderwerpen als:

  • Privacy
  • Per 25 mei 2018: van Wet bescherming persoonsgegevens naar AVG.
  • Het belang en het effect van de AVG?
  • Welke privacy rechten werknemers hebben?
  • Welke regelingen/beleidsregels het bedrijf kan hanteren?
  • Wat de OR kan doen om op te komen voor de privacy rechten van de werknemers?
  • Hoe de OR het Instemmingsrecht, recht op informatie, adviesrecht, initiatiefrecht kan gebruiken?
  • Wat de Autoriteit Persoonsgegevens doet?
  • Wat persoonsgegevens zijn?
  • Welke persoonsgegevens bedrijven verzamelen?
  • Welke systemen bedrijven hanteren?
  • Welke afdelingen binnen het bedrijf omgaan met persoonsgegevens?
  • Aan welke regels bedrijven moeten voldoen?

Deze cursusdag geeft antwoord op bovengenoemde vragen en thema's! Na het volgen van deze dag bent u grondig geïnformeerd en weet u wat u als OR-lid kunt doen binnen uw bedrijf op het gebied van privacy.

We gaan uit van ervaringsgericht, interactief leren.

  • Theorie en voorbeelden
  • Praktijkopdracht/casus
  • Quiz

De training wordt gegeven door Marjon Steenbeek (Senior OR-trainer, -adviseur en -coach) van h4m en Monique Helderman (Senior Juridisch Adviseur) van Clearman Legal. Marjon heeft meer dan 10 jaar werkervaring in organisaties en meer dan 20 jaar ervaring in het trainen en adviseren van ondernemingsraden. Monique heeft bijna 10 jaar juridische werkervaring in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven. Marjon en Monique kennen de theorie en de praktijk.

Praktische informatie

Elke cursist krijgt een map met sheets die een samenvatting geven van de behandelde stof.

De training wordt gegeven aan kleine groepen tot 15 personen. Je kunt je individueel inschrijven of met meerdere OR leden.

Locatie

Centrale locatie in Hilversum, goed bereikbaar per Intercity en vlakbij snelwegen

Prijs

€ 330,- btw 0% p/p inclusief documentatiemap, zaalhuur, koffie/thee en lunch.

Aanmelden

Vindt ons artikel over de privacywetgeving onder:  https://h4m.nl/de-avg-en-het-instemmingsrecht-van-de-or/

Gegevens

Datum:
25 juni 2018
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€ 330
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

h4m, hart voor medezeggenschap bv
Telefoon:
030-3200131
E-mail:
info@h4m.nl
Website:
https://h4m.nl/

Locatie

h4m Kantoor
Mozartlaan 25
Hilversum, Noord-Holland 1217 CM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-3200131
Website:
https://h4m.nl/

Contact en aanmelden voor een training